<data:blog.title/> <data:blog.pageName/>-<data:blog.title/> Ana içeriğe atla

Yaz Düğünü Trend Rehberi

Araştırmalarımız sonucunda, bu yaz masumiyetin ve gerçek romantizmin yılı olacak diyebiliriz. Öyle ki bu ipuçlarıyla planladığınız düğün, hem kalpleri eritecek hem de hatıralardan asla silinmeyecek.

Masumiyetin Rengi Pembe Geri Döndü 

Düğününüze birkaç ay var ama daha şimdiden yanakları kızaran, utangaç bir gelin gibi hissetmeye başladınız mı? İşte yüzünüze yerleşen o tatlı rengin tüm tonlarını düğününüzün ana renk skalasına koyun. Pembeyi ister sevin ister sevmeyin, bu yaz düğünlerde, modada hatta gelinliklerde bile pembenin sözü geçeceğe benziyor. Şimdiden roze şampanyalarınızı hazırlayın!

Romantik Ama Şaşaalı 

Şimdi hayal edin; beyaz bir Rolls Royce ya da üstü açık bir Bentley ile düğününüzün olduğu mekâna yaklaşıyorsunuz, içeriden tabii ki Sinatra'nın sesi geliyor. Etrafta ağzına kadar dolu gösterişli bir bar, beyaz eldivenli garsonlar, sahne alan bir orkestra, çarliston yapan misafirler, kristal şamdanlar, altın varaklar, gümüş tabaklar, tüller, danteller ille de pırıltılar... Tüm bunlara bir de havai fişekleri ekleyin! Şaşaasıyla konuşturan 20‘lerin zarafeti ve asaleti bu yıl kesinlikle ön planda. Gelinler için düğün ve gelinlik konusundaki en büyük ilham kaynağı ise 'Muhteşem Gatsby’ filmi olacaktır. Nedimelerinizi de filmdeki kostümleri örnek alarak giydirebilirsiniz. Pastel tonlar, pırıltılı taşlarla süslü püsküllü elbiseler, ışıltıları ve tüyleriyle göz alan ayakkabılar, abartılı takılar, upuzun inciler, çiçekli bantlar, taçlar ya da tüllü şapkalar... Daha ne olsun!

Yaz Düğünü Trendi


Desenler Yine Ön Planda Fakat... 

Geçen sene kıvrımlar kendisini konuşturmuştu ama bu yıl daha çok cesur şeritler ve çiçekli desenler ön plana çıkıyor. Dış mekândaysanız, uçuşan tüller, romantik şemsiyeler, çiçek motifli ya da dantelli masa örtüleri, prenses gibi giydirilmiş sandalyeler ama ille de çiçekler... Sadece modada değil, düğün dekorasyonlarında da çiçekler hâkimiyeti ele geçiriyor.

Abartılı Ama Yumuşacık 

Akım romantizm olunca bu yılın favori çiçekleri, çok yapraklı şakayıklar ve kabarık bahçe gülleri tabii. Misafir karşılamadan masaların ortasına, nikâh kameriyesinden dans pistinin etrafına, hatta sandalyelerinizin arkasına, pastanızın üstüne ya da nedimelerinizin saçlarına, kısaca uygun gördüğünüz her yere bu çiçekleri iliştirebilirsiniz. Bizim önerimize kulak vermek isterseniz, gelin buketinizi şakayıklar süslemeli; şakayık bulamazsanız, o zaman ille de pembe ve tonlarıyla dans eden çiçekleri tercih edin.

Emir Kusturica Misali 

Temanız her ne kadar Muhteşem Gatsby filminden alınsa da, bu yılın modası daha çok kır ve Balkan düğünlerinde ortaya çıkan upuzun masalar. Yuvarlak masa düzeninden vazgeçip, upuzun masaları tercih ederek konuklarınızı şaşırtabilirsiniz. Bu şekilde hem oturma düzenine fazla vakit harcamazsınız, hem de kuşkusuz misafirler için çok daha samimi ve sıcak bir ortam oluşturmuş olursunuz. Uzun düğün masalarını, klasik olarak da kullanabileceğiniz gibi L ya da U şeklinde de konumlandırabilirsiniz. Bu tabii ki davetli sayısına bağlı! Ayrıca bu yılın trendi olarak sandalyelerin arkasına konuklarınızın ismini yazdırmak da bir hayli popüler.

Değişik Ama  Kesinlikle Yaratıcı 

80'lerin pırıltılı, simli davetiyelerini hatırlarsınız; yine aynı tarzda ama bu defa aşkınızdan ilham alıp kendi hayal gücünüzle yarattığınız illüstrasyonları davetiyenizin üzerine serpiştirin. Siz hayal edin, gerisini sanatçıya bırakın. Klasik davetiye boyutlarından da kaçının, şimdi daha ufak ama anlamlı davetiyeler moda!

Biraz Da Aristokrasi 

Beyaz bir Rolls Royce, Çin işi porselenler, gümüş takımlar, kristal şamdanlar, beyaz eldivenli garsonlar olur da, onlara yakışır gösterişli kokteyller, süslü mü süslü ordövrler, meyve sepetleri, gurme menüler neden olmasın? Ana yemeğiniz et, tavuk ya da balıktan hangisi olursa olsun, aristokrasinin ana sebzesi olan kuşkonmaz kesinlikle gümüş takımlarınızı süslemeli.

Yaz Düğünü


Vintage Ama İlle De Pırıltılı 

Gecenizin en önemli kalemi, pastanız... Yine yumuşak tonlar ve pastanıza iliştirilmiş doğal çiçekler ön planda. Her ne kadar renkler pastel olsa da, üzeri altın veya gümüş pırıltılarla donanmış pastalar düğününüzü daha da renklendirecek. Yaz olduğu için limonlu pastalar, gösterişli minik cupcake'ler ve hatta altın işlemeli makaronlar yine revaçta.

%100 Eglenceli 

İnsanların sizinle en güzel anlarını ölümsüzleştirmeleri için fotoğraf çektirebilecekleri bir alan hazırlatın. Bu alan eşinizle isimlerinizin yazıldığı bir pano onu, çiçeklerle bezenmiş bir çardak altı ya da su kenarında bir bank olabilir. Buraya maskeler, şapkalar, takma bıyık, gözlük, balonlar koyabilirsiniz. Böyle bir köşe yarattığınızda davetlilerin kendiliğinden fotoğraf çektirdiğini ve fotoğraf çektirirlerken de ne çok eğlendiklerini göreceksiniz.

'Oldies But Goldies' 

Her ne kadar romantik akım temalı bir düğün planlamış olsanız da müzikler misafirlerinizi mutlu etmeli. Temaya uygun Frank Sinatra'dan Dean Martine uzanan parçalar çalsanız da 70'li ve 80'li yılların Türkçe parçalarından bir set hazırlatın, bu 7'den 70'e tüm konuklarınızı eğlendirecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Online Tarot Kartı Okuma Kursu!

  Tarot kartları bugünlerde dünya çapında son derece popüler. Bu eğilim temel olarak orta çağda Avrupa'dan yayılmıştır. Bununla birlikte, eğilimin kendisi Asya ülkelerinden Avrupa'ya girdi. Tabii ki, deste ve kart okuma yaklaşımı çağlar boyunca büyük ölçüde değişti. İnsanların bu bilişim sayesinde geleceklerini bilme isteğinin artmasıyla birlikte, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olaylara kendilerini daha iyi hazırlayabilirler. Dijital teknolojinin ortaya çıkmasıyla birlikte, çevrimiçi bilgi işlem okuması ivme kazandı. Ardından, çevrimiçi tarot kartı okuma kursu kitleler arasında popüler hale geldi. Çevrimiçi Tarot Kartı Okuyucu Tarot okuması, geleceği tahmin etmek için kullanılan bir çağrı paketini içerir. Uzman bir kart okuyucu, geçmişte, bugün ve gelecekte başınıza gelebilecek veya karşılaşabileceğiniz veya karşılaşmış olabileceğiniz olayları size söyleyebilir. Bu çok çok popüler bir falcılık yöntemidir. Bugünlerde, çevrimiçi okuyucuların geleceğiniz hakkında anlatacak

Güzellik Fikirleri

Hayatınızın en özel gününde mükemmel görünmek istemez miydiniz? Düğünden önce sıkı bir bakım diyetine girmek, sizi hayallerinizdeki kusursuz gelin olmaya bir adım daha yaklaştıracak. 3 Ay Kala Akneyi yok edin: Yüz bölgeniz dışında sırtınızda da akneler bulunuyorsa, en iyi sonuç veren akne ürünlerini sıcak su, masaj ve yumuşak başlı vücut fırçaları ile birlikte uygulayarak, sorunlarınızı geçmişe gömmeniz mümkün. Clinique'in akne karşıtı özel sabununu deneyebilirsiniz. Dermatolojik Tedaviler Düğününüzden önce, cilt kontrollerinizi yaptırıp, gerekiyorsa dermatolojik destek almanızda büyük fayda var. Düğün albümünüzde kusursuz görünmek için, 90 gün öncesinden tedaviye başlayın çünkü çoğu uygulama sonrasında, yara ve tedavi izlerinin geçmesi için 1-2 aylık bir sürece ihtiyaç duyabilirsiniz. Lazer tedavisi: Gözenek küçültme, kızarık tedavisi, yara izi silme ve lazerle cilt sıkılaştırma gibi işlemlere düğünden iki ay önce başlayıp, üç haftada bir üç kez tekrar etmenizde

Düğün Öncesi Egzersiz Kampı

Biliyoruz, düğün telaşından spor salonuna gidecek vaktiniz yok. Ama vücudunuzu sıkıştırmak, gelinliğinizin içinde adeta bir heykel gibi görünmek istiyorsanız, düğün günü fit bir vücusa sahip olmanızı sağlayacak egzersiz hareketlerinden bahsedeceğiz sizlere Gelin olmaya hazırlananlar, biricik kızları ya da oğlunu evlendirmeye telaşında olanlar ya. da en iyi arkadaşının düğününde nedimelik için söz verenler, gelinliğinizin yada düğün kıyafetinin içinde kendinizden emin şekilde prenses edasıyla salınmak için önerilerimize kulak verin. Tepeden tırnağa ütopik için koşu bandına, dum ble'a ya da bir trasera ihtiyacınız yok. önerimiz basit ama süper etkili iki yoldan geçiyor, seçim sizin   büyük gün öncesinde 6-8 hafta boyunca haftada uç kez bu egzersizleri yapın 30 ila 60 dakika   yürüyüş, hafif tempolu koşuya ve yoga pilates ekleyerek egzersizin etkisini artırabilirsiniz  Eğer yoğun iş temposu ve üzerine düğün hazırlıkları için oradan oraya koştururken zaman yaratamıyorsanız ikinci seç